חפש:
סל קניות

אין מוצרים בעגלת הקניות.

אתרי מורשת

מוזיאון מכבי ע"ש פייר גילדסגיים

בכפר המכביה, פינת חמד בלב רמת גן, שוכן לו מוזיאון מכבי ע"ש פייר גילדסגיים. המוזיאון נוסד בשנת 1982 במטרה להציג את תולדות תנועת מכבי ותנועות הספורט היהודי מסוף המאה ה- 19 ואילך ואת תולדות המכביות. הוא לוקח את המבקר למסע ייחודי וחשוב דרך יהדות, ציונות וספורט.

מה באתר: התצוגה ממחישה באמצעות סרטי מולטימדיה, תמונות, גביעים מרהיבים, מדליות ומשחקי מולטימדיה חדשניים וחווייתיים את תולדות הספורט היהודי, המועדונים הראשונים,  הספורט בצל השואה, קבוצת "הכח וינה" המפוארת וספר הזהב ההיסטורי שלה,  ואת סיפורי המכביות – המפגן הספורטיבי הגדול והחשוב ביותר של העם היהודי.

במוזיאון ארכיון מכבי תנועה עולמית ע"ש יוסף יקותיאלי. הארכיון מכיל חומר ארכיוני מהמאה ה-19 המאוחסן, מסודר וממוחשב במקצועיות, ופתוח לשימוש לקהל הרחב בתיאום מראש.

לחיילים/ לקהל הרחב: סיורים מודרכים לקבוצות בתיאום מראש, ניתן לשלב בסיור סדנה או הרצאה בנושאים מגוונים מעולם התוכן של המוזיאון ועוד.

לתלמידים: סיור מודרך המותאם לגיל. הסיור מלווה במשחקי ידע בתוך המוזיאון ומשולבים בו סרטוני מולטימדיה שונים להעשרת החוויה והעמקת הלמידה, לצד שיח פתוח עם המדריך. בנוסף לסיור המודרך, מתקיימת בביקורי התלמידים סדנה חווייתית מותאמת לגיל ובה משחקי ספורט חברתיים, סדנת הגינות בספורט, סדנת שואה וספורט, סדנת מצוינות בשרשרת הדורות ועוד. בנוסף לכך, מוזיאון מכבי מציע לבתי הספר ביקורים במתכונות נוספות המותאמים לצרכי בית הספר ולייחודיותו.

צור קשר עם האתר

• שפות הדרכה: