מוזיאון ששת הימים, ירושלים

גבעת התחמושת אייקון ישראלי מאחד בלב ירושלים  המגלל בתוכו את סיפורה של מדינת ישראל.

אתר המורשת הלאומי, המזוהה יותר מכל עם איחוד העיר ירושלים במלחמת ששת הימים, מספר את סיפור המלחמה שבשישה ימים שינתה את פני המדינה בקרבות קשים ובגבורה עילאית.

הביקור באתר מבטיח לכולם – מהגדולים שזוכרים ועד הקטנים שלומדים כעת  – חוויה חינוכית, ערכית ומעשירה המטפחת את ערכי היסוד של כולנו: אהבת העם והארץ, רעות ואחוות לוחמים, גאווה לאומית וזיכרון אלו שנפלו

במערכה.

“הלב הפועם” סיור בתעלות הקרב

התעלות, שהפכו לאייקון ישראלי וירושלמי, מציעות חוויה חינוכית, ערכית ומעשירה המטפחת את ערכי היסוד עליהם מושתתת החברה הישראלית: אהבת העם והארץ, ערבות הדדית, גאווה לאומית והכרה בערכה של ירושלים סיור

איכותי מודרך בין תעלות גבעת התחמושת המאפשר למשתתפים לעמוד על הקשיים שניצבו בפניהם במהלך הקרב ובעיקר – לעוצמות הנפש שגילו במהלכו. הסיור מעלה על נס את ערך הרעות, הדבקות במשימה, האחריות ועוד –

ערכים נעלים שכל אחד מאתנו שואף להעביר לילדיו.

מבצע לחודש אוגוסט – סיור משפחתי במחיר מסובסד.

כרטיס עד 5 אנשים במשפחה גרעינית 50 ₪

כרטיס ל 6 ומעלה במשפחה גרעינית 70 ₪

הסיור בימים  א – ה  במהלך חודש אוגוסט בשעה 11:00

מה באתר:

* מיצג אורקולי חדש עם דגם של ירושלים ערב מלחמת ששת הימים, בנושא “הקו העירוני והמערכה על ירושלים” (זמן: 22 דקות, מחיר: 15 שקלים לאדם).
* המוזיאון באתר עוסק במערכה על איחודה של ירושלים במלחמת ששת הימים וציון לזכרם של 182 הנופלים, כולל אנדרטה לזכרם של הנופלים מגדוד 66 של הצנחנים שלחמו בגבעת התחמושת ובסביבתה.
* סיורים במוזיאון החדש בהזמנה מראש: 2967* או: 02-5829393

* אירועים: באתר אודיטוריום, אולם ארועים, אמפי חדשני עם מסך לדים ואמפי ענק לטקסים וארועים של בתי ספר, חברות ואירועים משפחתיים (בר מצוות).

הכניסה לגבעת התחמושת, הסיורים המודרכים והמיצג בתשלום.

לפרטים נוספים חייגו: 02-5829393 שלוחה 1