מוזיאון המושבה ע"ש ערן שמיר, מזכרת בתיה

במושבת העלייה הראשונה השכילו לשמור על הגרעין ההיסטורי בעל היופי והאופי הייחודיים לתקופה. מוזיאון המושבה כולל מרחב מגוון של מבנים, מתחמים ותצוגות קבועות ומתחלפות. תצוגת הקבע במבנה בית הפקידות הראשון, הכוללת תערוכות המציגות את עליית המייסדים על הקרקע, תרבות הפנאי, חיי היומיום, “בין אדם למקום”, בעלי המלאכה ושחזור חדר מגורים, מתחם היסטורי שמור ומשופץ, תערוכת קולאז’ים “תבנית נוף מולדתו” של האמן ישראל לוי, תערוכת אוסף כלים חקלאיים ייחודיים ונפחייה.

מה באתר: תצוגת קבע, תערוכות מתחלפות, סיור באתרים היסטוריים, תצוגות באתרים היסטוריים, סרטונים.

לקהל הרחב: בכל יום שישי הראשון בחודש לועזי, בשעה 10:00, סיור מודרך בעלות סמלית, יציאה מהמוזיאון. לקבוצות, הדרכות בתיאום מראש, שעות גמישות לאורך כל שעות היממה וימות השנה.

לילדים: סיורים והפעלות לתלמידים בהתאם לתכניות המאושרות על ידי משרד החינוך, בתיאום מראש.

מוזיאון המושבה ע"ש ערן שמיר, רחוב רוטשילד 40, מזכרת בתיה

08:00 - 13:00
      עברית, אנגלית, רוסית

כל שבת ראשונה של החודש המוזיאון פתוח בן השעות 13:00-10:00
      הביקור כולל פעילויות, משחקי הפעלה, סדנאות יצירה, סרט אורקולי והמחשה באמצעים מגוונים. מיועד לתלמידים בכל הגילים, למשפחות, לגמלאים, לתיירים ולקהל הרחב.

הדרכה לקבוצות , תעשה בתאום מראש ובשעות גמישות בטל' 08-9349525