חפש:
0
סל קניות

אין מוצרים בסל הקניות.

אירועים

שבועות תשפ"ו בקיבוץ יד מרדכי

פעילות בבית הדבש והדבורה בית האוסף "קיבוץ של פעם" הכנת עוגת דבש משפחתית

שבת, ז' בסיוון תשפ"ו, 23 במאי 2026 

בין השעות: 14:00-10:00

אפיית עוגת דבש משפחתית

קרואסון אוכלים בפריז. פיצה בנאפולי.
ועוגת דבש אמיתית? ביד מרדכי

אנחנו מזמינים אתכם לסדנה משפחתית חמה ומחברת, שבה כולם שותפים ליצירה. יחד נחשוף את המתכון הסודי של עוגות הדבש המפורסמות של יד מרדכי, נלוש, נערבב ונאפה עוגה חמה ומתוקה.
זו חוויה של ביחד – ריח טוב, ידיים עובדות, חיוכים והרבה תקווה שנאפית לאט־לאט בתנור.

בית הדבורה והדבש

מרכז המבקרים מציע מפגש מרתק עם עולם הדבורים – סיפור של שיתוף פעולה, התמדה וקהילה, ממש כמו כאן בקיבוץ.
הדבוראי יקבל את פניכם ויוביל אתכם למסע אל תוך הכוורת: נכיר את המלכה והפועלות, נלמד על תהליך ההאבקה והפיכת הצוף לדבש, ועל תרומתן האדירה של הדבורים לחקלאות, לטבע ולחיים שלנו.
נצפה בפתיחת כוורת אמיתית מבעד לחלון זכוכית, ניצור נרות מדונג טבעי, ובסיום נבקר בחנות הבוטיק עם דבש יד מרדכי – תוצרת מקומית שמספרת סיפור של עשייה וצמיחה.

בית האוסף "קיבוץ של פעם"

קיבוץ יד מרדכי הצליח לשמר ולשחזר את חיי הקיבוץ של פעם והמבקרים יכולים לחזור בגלגל הזמן אל ימי תחילת הקיבוץ לפני קום המדינה בבית האוסף – "בית קיבוץ של פעם". בתחנה זו משתתפים המבקרים בפעילות חווייתית באווירה של חזרה בזמן נוסטלגית אל ראשית ימי הקיבוץ. הזיכרונות, החפצים והסיפורים מצליחים לשעשע ולהצחיק את המבוגרים והצעירים כאחד. הצעירים לומדים להכיר חפצים שאינם קיימים עוד בחיי היום יום של העולם המודרני.

משך הפעילות המלאה כשעתיים.

כמה זה עולה?

כרטיס כניסה לפעילות: 55 ש"ח לילד | 50 ש"ח למבוגר

כרטיסים מוזלים במועדונים השונים

תשלום מגיל 3

לפרטים נוספים, תיירות יד מרדכי: 08-6720559 | 052-3923104

הישארו מעודכנים

    שבועות תשפ"ו בקיבוץ יד מרדכי
    5/23/2026
    //
    עוגיות

    אתר זה משתמש בעוגיות כדי לשפר את הפונקציונליות של האתר, לספק לך חוויית גלישה טובה יותר ולאפשר לשותפים שלנו לפרסם לך.

    מידע המפרט על השימוש בעוגיות באתר זה וכיצד ניתן לדחות אותם, ניתן לצפות במדיניות העוגיות שלנו.

    על ידי שימוש באתר זה או לחיצה על "אני מסכים", אתה מסכים לשימוש בעוגיות.