מוזיאון עין חי, כפר מל"ל

מוזיאון “עין חי” – כפר מל”ל הוא מוזיאון מרחבי השוכן במבנה שנקרא “הבית הציבורי” (הידוע גם בשם “בית העם”) של המושב. המוזיאון מאגד בתוכו תחומי עניין העוסקים בהיסטוריה של כפר מל”ל – מושב המייצג את ההתיישבות בארץ ישראל בשנים 1960-1910. מה באתר: סיפור ההתיישבות בארץ ישראל ותפקידם של מושבי הפועלים, שבלעדיהם לא ניתן להבין את נסיבות התהוותם של מושבי העובדים. סיפור ההתיישבות מוצג באמצעות אוסף צילומים, מסמכים וחפצים, צריף ששוחזר וחצר המשק שלידו, ונקודות היסטוריות נוספות במושב.

לקהל הרחב: ביקורים מודרכים בתצוגת הקבע, צפייה בסרט וסיורים פעילים באתרים ההיסטוריים במושב.

לילדים: פעילויות חווייתיות לבתי הספר והגנים בנושאים הבאים – המושב בארץ ישראל, לימודי סביבה, הצילום כטקסט חזותי, מסמכים – סוגה ספרותית, פרדסנות ושיטות השקיה.

* הפעילויות מובְנות ושמות דגש על ערכים חברתיים.

להרשמה לחצו כאן