מגדל דוד המוזיאון ירושלים

מוזיאון מגדל דוד ממוקם במצודה העתיקה בסמוך לשער יפו. המוזיאון מציג את סיפורה של העיר ירושלים ואת האירועים המרכזיים בתולדותיה מן האלף השני לפני הספירה, ומדגיש את חשיבות ירושלים לבני שלוש הדתות המונותיאיסטיות. המצודה עצמה היא אתר ארכיאולוגי מרתק ובו עדויות וייצוג של העיר על כל תקופותיה. מיום פתיחתו לפני 20 שנה נמצא מוזיאון מגדל דוד בשורת המוזיאונים ההיסטוריים המובילים בעולם.

מה באתר: תצוגת הקבע של תולדות ירושלים; חיזיון לילי –  מופע תלת מימד מרהיב על חומות המצודה; תערוכות מתחלפות; אירועי חברות, קונצרטים ומפגשים; מחלקת חינוך והדרכה פעילה ומגוונת וסיור חדש בחפיר המצודה.

לקהל הרחב: סיורים ליחידים בתצוגת הקבע, סיורים מודרכים לקבוצות, סיורים במוזיאון ובעיר העתיקה, פעילויות לכל המשפחה, אירועים ומפגשי תוכן.

לילדים: בתקופת החגים ובחופשות מקיים המוזיאון פעילות לכל המשפחה בסיור, סדנאות, משימות וביקור פעיל במצודה. במהלך השנה תכניות בנוש ירושלים והמצודה לכל מערכת החינוך.

מגדל דוד המוזיאון ירושלים, שער יפו

עברית, אנגלית, צרפתית