מרכז המבקרים של ארכיון המדינה, ירושלים

ארכיון המדינה מציע לציבור הרחב מרכז מבקרים לימודי וחוויתי, המספר את סיפור תקומת מדינת ישראל,  ביסוסה ועיצוב אופיה בראי שישה-עשר נשיאי ישראל וראשי ממשלותיה שהלכו לעולמם, ובאמצעות מסמכים מאירועים מכוננים.

המבקרים ילמדו אודות העבודה המרתקת הנעשית בארכיון, יצפו בסרטון הומוריסטי בהשתתפות שני כהן, המתאר את החומרים המגיעים לארכיון המדינה, ישתתפו בפעילות “חדר בריחה” בנושא הנצחת הנשיאים וראשי הממשלה שהלכו לעולמם, וישחקו במשחק דיגיטלי שיאתגר ויעשיר את הידע ההיסטורי שלהם, תוך התנסות בחיפוש והתמצאות באתר האינטרנט של הארכיון.

למידע נוסף ראו סרטון שהפיקה לע”מ:

מרכז המבקרים של ארכיון המדינה, רחוב א.ש הרטום 14, ירושלים

09:00 - 15:00
    • הערות:

סיורים מודרכים לקבוצות ללא תשלום אך בתיאום מראש. משך הביקור הוא כשעה וחצי. אנו מאפשרים קיום ימי עיון וישיבות במתקן.
      האתר מתאים לתלמידי תיכון מכיתה ט' ומעלה ולמבוגרים, הביקורים הם בקבוצות בגודל של 5 עד 45 משתתפים.